AVERTIZARE POMPA DE UMPLERE CONTRAFACUTA!!!

În ultimul timp pe piaţa românească circulă la vânzare o pompă de umplere manuală contrafăcută. Aceasta imită prin formă, culoare, poziționare mecanisme şi prin inscripționare generală pompa RP 50-S, marca Rothenberger. Cu text în limba germană și chiar denumirea de RP50, toate făcute cu scopul de a induce în eroare instalatorul. Nu are nicăieri notat Rothenberger și asta pentru a se putea sustrage unei acuzații legale de contrafacere.

Dorim să facem cunoscut că acest produs nu are nici o legatură cu pompa Rothenberger.          

 Avertizăm asupra deficiențelor de calitate şi funcționare ale acestui produs, astfel:

 Alezajul pistonului
  1. Nefinisat, provoaca urme de piston cu pierdere de etanseitate la scurt timp de la punerea in lucru.
 Robineti de lucru
  1. Functioneaza greu, cu senzatie de blocare.
  2. Presupusa etansare la inchidere se face prin con de alamapeste un scaun de alama. Solutie nepractica ce nu poate asigura etansarea. Solutia originala Rothenberger asigura etansarea prin scaune cu garnitura de teflon.
  3. Tijele robinetilor sunt nefinisate. Conduc la uzura in timpscurt a garniturilor acestora si pirderea de lichid prin zona respectiva.
 Rezervor de apa
  1. Este vopsit in mod clasic email.Rezistenta la coroziune redusa. in schimb, pompa originala Rothenberger este realizata cu tratament al cuvei inainte de vopsirea prin tehnologia Duramant.
 Manometru
  1. indicatie imprecisa
 Functionare generala
Manerul se actioneaza cu greutate. Efort marit pentru operator, uzura rapida a componentelor.

 Garantie si post-garantie
Componentele interne ale acesti pompe nu se potrivesc la forma si demensiuni cu cele de la Rothenberger. ca urmare nu poate fi reparata cu piese Rothenberger.

Reamintim ca prentru pompa Rothenberger asiguram service specializat.

RP50 2 RP50 RP50 3